Dans och teaterskola sommaren 2024Nu är det äntligen dags för sommarens dans och teaterskola på Lilla Beddinge Teater!
Anmälan görs till teaterskola@lillabeddingeteater.se. Ange i mailet vem anmälan gäller; namn, ålder, kontaktuppgifter till vårdnadshavre och om där är något annat som är bra för oss att veta. Hoppas vi ses!

Barngruppen
Ålder : 8 - 11 år
När : 8 - 12 juli, kl. 10.00 - 13.00
Var : Stora Beddinges Byahus
Avgift : 600 kr


Barngruppen har stort fokus på leken i samband med scenframställning! Det ska vara roligt att utforska scenkonst och vi vill närma oss scenen med lekens och fantasins hjälp.

Under sex dagar utforskar vi tillsammans klassiska teaterövningar, danskoreografi och improvisation. Det hela avslutas med en föreställning för nära och kära på Lilla Beddinge Teaters stora scen!Ungdomsgruppen
Ålder 12 - 16 år
När : 16 - 19 juli, kl. 11.00 - 16.00
Var : Stora Beddinges Byahus
Avgift : 600 kr


Ungdomsgruppen kommer under fem dagar undersöker dans och skådespeleri genom olika tekniker: klassiska teaterövningar, improvisation, text och koreografi. Vi undersöker text i form dialog, i det hur scen och rollfigurer utvecklas. Att gestalta och skapa en värld
tillsammans med sin medspelare! Under danstimmarna ligger fokus på improvisation men också att ta sig ann koreografi. Dansen bakas sedan samman med den teater som genomförts under veckan. Tillsammans skapas en föreställning som visas upp för nära och kära på Lilla Beddinge Teaters stora scen!