Parkering: Du kan bli avsläppt precis utanför teaterns entré. Du kan parkera bilen ca 30 m från entrén på parkeringen på teaterns baksida.

Entré: När du kommer till teatern i samband med föreställning är teaterns portar öppna. Om du kommer sent eller on den av annan anledning är stängd är den lättöppnad med handtag nåbart från rullstol, men eftersom teatern är belägen i en lada finns det ingen automatisk dörröppnare. Det finns under våra publika arrangemang alltid någon ur teaterns personal innanför dörren som kan hjälpa dig vid behov. Foajén är anpassad efter personer med rörelsenedsättning, men det kan vara bra att veta att golvet på sina platser är ett jordstampat golv.

Toalett: På teaterns västra sida finns två toaletter, varav en är anpassad. Toaletterna är lite "lyxigare" mobila toaletter ( i folkmun bajamajor) med rinnande vatten.

Rullstolsplatser: Vi har ett rörligt antal rullstolsplatser längst fram i salongen. Foajépersonalen ser till att du får en rullstolsplats vid behov, men du får gärna kontakta info@lillabeddingeteater.se eller foajépersonalen när du kommer så hjälper vi dig att få en bra plats i förväg.

Syntolkning: Ibland erbjuder vi syntolkade föreställningar. Hör av dig till info@lillabeddingeteater.se om du är intresserad av detta! Vilka datum och tider de syntolkade föreställningarna spelas kommuniceras på vår hemsida, sociala medier och via vårt nyhetsbrev.