Melodikrysset har blivit en tradition på Lilla Beddinge Teater under sommaren! Vi gör vår egen version av melodikrysset i P4 à la Anders Eldeman. Gästartister från Sveriges stora scener men också lokala förmågor kommer och sjunger valda delar av kryssen. Kluriga frågor, live-musik, mysig stämning och härliga priser från b.la. Ystad Saltsjöbad, Hotell Dannegården och Hönsinge Hantwerksbryggeri utlovas!

 

 

 

Datum för sommarens melodikryss är:

- 11 juli
- 18 juli
- 25 juli
- 1 augusti


 

Melodikrysset behöver inte förbokas och kryssplan/inträde köpes i dörren med kort eller kontant betalning. Vi slår upp portarna kl. 18.00 och krysset startar kl. 19.00. Serveringen har såklart öppet och vi rekommenderar att ni förbeställer er mat. Gå in på ”mat & dryck” för mer info.

___________________________

KRYSSPLAN 150 SEK

___________________________

 

I SOMMAR BJUDER VI PÅ NÅT ALLDELES EXTRA!

Två fantastiska artister besöker oss under sommaren med sina egna spännande föreställningar! Vi har öppet baren med det vanliga mat och dryckesutbudet under hela kvällen. Mat förbeställes som vanligt. Förbokning av plats är tyvärr ej möjlig, det är först till kvarn som gäller.


Jan-Erik Sääf 18/7 kl. 18.30

Jan-Erik Sääf, kompositör och textförfattare, mest känd för sina musikaler. Som ”Camera” om Ingrid Bergman på Östgötateatern och ”Jag blir nog aldrig bjuden dit igen” om Karl-Gerhard på Malmö Opera. Han har dessutom varit huskompositör för Moomsteatern i Malmö i många år. Nu kommer han till Lilla Beddinge Teater!

Om du fick i uppgift att skriva en ny text till vår gamla nationalsång från 1844, hur skulle den låta? Det började som ett engagerat facebookinlägg i form av en sång som snart växte det ut till en betraktelse över Sverige idag, utifrån frågor som många har, ”vad är det för ett land jag bor i?”, ”vart är vi på väg?” och ”går vi mot en katastrof?”.Patrick Egersborg 1/8 kl. 21.00
Patrick Egersborg är en Norsk baryton från Trondheim, som bor i Köpenhamn. Han producerar och uppträder tillsammans med Operakollektivet i Oslo ett musikteaterbolag som syftar till att skapa och utföra relevant, tillgänglig och samtida musikteater för en yngre publik.

Its Not Me, It's You

Är det smärtsamt att se alla lyckliga par som postar semesterbilder på Instagram? Ger det dig en känsla av bitterhet och får det dig att känna dig olycklig? Kanske har du inte funnit den perfekta sommarflirten, eller har du just blivit dumpad och du får inte åka på den romantiska resan till Turkiet, för att han har tagit med sin nya flickvän? Gjorde den sista Tinderdaten att du förlorade all tro på mänskligheten? Du är inte ensam. I denna konsert sjunger Patrick dig igenom det dysfunktionella moderna kärlekslivet och ger dig en paus från känslan av att vara en förlorare i kärlekens spel. Med sig har barytonen Patrick Egersborg pianisten Anders Magelund, som tillsammans presenterar en teatralisk sångafton bestående av sånger från musikalvärldens guldålder och några sånger från den klassiska repertoaren. Detta är exakt det du behöver uppleva för att ge upp drömmen om det perfekta kärlekslivet.

 

 

 

Kolla hit!

Att melodikryssa är en toppenaktivitet på kick-offen, festen och konferensen! Vi kommer gärna till er med musik och kryssplaner.För mer information och kontakt, maila
rasmus@lillabeddingeteater.se