Melodikryssen har under de senaste åren blivit en tradition på Lilla Beddinge Teater. Under ljumma sommarkvällar bjuder teaterbandet på livemusik under bar himmel med fälten och åkrarna inpå knuten. Medan ni runt bordet eller i gröngräset njuter av musiken, sommarkvällen och kanske ett glas med något gott i får ni lösa ett korsord där musiken som spelas ger er ledtrådar till de rätta svaren. Givetvis finns fina priser att vinna varje vecka. Inte sällan är första pris en upplevelse i närområdet!

Vår utebar är förstås öppen under hela kvällen. Där hittar ni mat, snacks och dryck från våra lokala samarbetspartners.

Entré där kryssplan ingår kostar 250 SEK och förköps här. Bokning av bord går endast att göra i samband med förbeställning av mat, som sker via samma länk. I mån av plats kan vi även sälja entrébiljetter i dörren.

 

Vanliga frågor

Vi är ett gäng som vill gå på Melodikrysset, är det bara att dyka upp?
Vi rekommenderar att ni förbokar er entré med kryssplan på vår hemsida, framförallt om ni är flera stycken som vill gå. Då är ni säkrade plats och det underlättar vår planering. Vid förköp kan ni även förbeställa mat och då är ni dessutom säkrade ett bord.I mån av plats säljer vi entré med kryssplan i dörren, så givetvis går det att chansa om man får ett spontant infall!

Hur gör ni om det blir dåligt väder?
Vid duggregn kör vi ändå - ta med regnkläder och paraply!
Vid sämre väder flyttar vi in i ladan om vi inte har fler förbokade än att vi får plats. I detta läget är chansen mindre att vi kan erbjuda köp av entré med kryssplan direkt på plats.
Om en flytt inomhus ej är möjlig, eller om det åskar, ställer vi in!


Får vi ta med egen mat och dryck?
Nej, medhavd mat eller dryck är tyvärr inte tillåten.

Måste man kunna jättemycket om musik för att lösa krysset?
Nej, frågorna till krysset kan handla om allt mellan himmel och jord!

Kör ni ett nytt kryss varje vecka?
Ja! Till varje torsdag snickrar vi ihop ett rykande färskt kryss med nya låtar. Det innebär att om du vill komma tillbaka en gång till under sommaren - t.ex med ett annat sällskap - så kommer det vara lika roligt då!

 

 


Fotograf: Andreas Paulsson

 

Datum för årets melodikryss är:
_________________________________________________

 29 JUNI 19:00
4 JULI 19:00
11 JULI 19:00 

_________________________________________________

 

Inträde inklusive kryssplan kostar 250 SEK och förköps via denna länken. Bokning av plats går endast att göra i samband med matbokning, som sker via samma länk.
 

 

 

 

 

 

 

 

Kolla hit!

Att melodikryssa är en toppenaktivitet på kick-offen, festen och konferensen! Vi kommer gärna till er med musik och kryssplaner.

För mer information och kontakt, maila
 info@lillabeddingeteater.se