Välkommen till en stämningsfull julstund med musik från nu och då, fjärran land och den svenska djupa skogen.

 

___________________________________________________________

 

AUDITION
MÅNDAGEN 27 NOVEMBER I MALMÖ

Audition börjar kl 10.00 och beräknas pågå till kl 16.00

Vi söker rollerna som Pippin och Ludvig

Anställningsperiod ca 10 maj - 28 juli
Du bör ha genomgått en treårig utbildning eller ha motsvarande erfarenhet.

Ansök genom att skicka CV och headshot till liv@lillabeddingeteater.se senast fredagen 17 november. Meddela om du har önskemål om tid för din audition. Om vi har möjlighet att kalla dig återkommer vi senast 19 november. Till audition får du en förelagd sång att framföra. Du får materialet i samband med din kallelse.

PIPPIN
Pippin är i vår version en nutida, ung, manlig influenser som jagar den ständiga bekräftelsen, kickarna och någonting större… Han är ett nepotism-barn med en självbild av att han är något långt utöver det vanliga och menad för något extraordinärt, vilket också oupphörligen bekräftas på hans sociala plattformar. Samtligt är det något som skaver i honom. Vem är han, var är hans plats i historien och vad är egentligen meningen med allt?

LUDVIG
Ludvig är Pippins lillebror, en typsikt skön kille utan något större konsekvenstänkande. Jämfört med Pippins spår av plågad ung-man tar Ludvig livet med en klackspark och backar inte för något. Det ska gå snabbt, enkelt och helst inte kännas för mycket.