VÄLKOMMEN 
till Lilla Beddinge Teaters dans- och teaterskola!
 

Hela slätten står i blom och sommaren är precis runt husknuten. Och sommar för oss på Lilla Beddinge Teater innebär DANS- OCH TEATERSKOLA! 
 
På dans- och teaterskolan får du under sex dagar bland annat göra lära-känna-varandra-lekar, improvisationsövningar, röstövningar och teaterövningar. Dessutom kommer vi dansa och lära oss en koreografi. Teaterövningar och dans möts i en föreställning som visas upp för nära och kära på Lilla Beddinge Teaters scen!
 
I år finns det möjlighet att välja mellan två olika veckor där den första gruppen har sin start den 13 juli och med avslutning den 18 juli, och andra gruppen startar 20 juli och avslutas den 25 juli. Dans- och Teaterskolan kommer hålla till i Stora Beddinge Byalags lokal och på Lilla Beddinge Teater. Lägret kommer vara uppdelat i två mindre grupper, barn mellan 8-12 år och ungdomar 13-16 år. Hänsyn kommer att tas till COVID-restriktioner.
 
NYTT för i år är att gruppen som deltar mellan datumen 20 juli till 25 juli i åldrarna 13-16 år är en fortsättningskurs inom sceniskt gestaltande för dig med erfarenhet inom teater. Denna vecka kommer vi arbeta med text och stort fokus på rollbyggande och att spela föreställning. Fortsättningskursen avslutar med att spela upp den framarbetade föreställningen på Lilla Beddinge Teater!
 
Avgift : 600 SEK. 
Föranmälas krävs då platserna är begränsade. Sista anmälningsdag 22 juni.
Anmälas skickas till teaterskola@lillabeddingeteater.se
Ange namn, ålder, kontaktuppgifter och vilken vecka du vill gå i din anmälan. Ange även tidigare teatererfarenhet om du vill gå fortsättningskursen för 13-16 år.
 
 
VI SER FRAMEMOT EN HÄRLIG SOMMAR MED ER!

Hoppas vi ses!  / Maja, Felicia och Liv