TEATER- OCH DANSSKOLA!

 

 

 

Välkommen till Lilla Beddinge dans och teaterskola!

På Dans och teaterskolan får du bland annat göra lära-känna-varandra-lekar, improvisationsövningar, röstövningar och teaterövningar med manustexter. Dessutom kommer vi dansa olika stilar som vi tillsammans med några teaterövningar sätter ihop till en föreställning! Föreställningen visar vi sen på sista dagen för nära och kära på Lilla Beddinge Teaters stora scen.

Dans och teaterskolan är 3-9 juli. För barn mellan 8-11 år träffas vi kl 9.00-12.00 och för ungdomar mellan 12-16 år träffas vi kl 13.00-17.00. 3-8 juli kommer vi befinna oss på Köpmansmagasinet i Smygehamn, och 9 juli är vi på Lilla Beddinge Teater. Tack vare Trelleborgs kommun och Sommarlovsstöd Trelleborg är Dans och teaterskolan helt gratis! Föranmälan krävs dock, då antalet platser är begränsat.

 

Anmälan skickas till liv@lillabeddingeteater.se senast 3/6.
Ange namn, personnummer och kontaktuppgifter, så ses vi i sommar!

 

 

                 

 
Vi som leder teaterskolan heter Liv Olanders och Johanna Bergman. Liv har jobbat på Lilla Beddinge Teater sedan teatern startades, är utbildad som skådespelare på Kulturama konstnärliga utbildningar och arbetar just nu som teaterproducent på Länsteatern på Gotland, när hon inte är i Lilla Beddinge såklart. Liv ledde teaterskolan förra året också och har tidigare undervisat barn i både teater och musik. Johanna är utbildad till skådespelare på Katrinebergs folkhögskola och studerar nu teaterstudier vid Göteborgs universitet. Hon har medverkat som statist på Malmö Opera och Skånska Operan och har även arbetat på Nöjesteatern med biljettservice. Johanna har även arbetat utomlands, bland annat som au pair i London.